SOS VAKUM TANKI

TEKNELLERR_edited.png

40 yıllık deneyim ...

Size yardıma hazırız.

UYGULAMA
Dondurma, pastacılık ve tatlı sektöründe kullanılan meyve soslarının karıştırılarak ısıtılıp vakum sayesinde ürünün içindeki istenmeyen suyu almaktadır.

NASIL ÇALIŞIR
Vakum tankının içine işlenecek ürünler ve diğer karışımlar yarısına kadar doldurulur. Kapak kapatılır. Vanalar kapatılır. Karıştırıcı, ısıtma ve vakum pompası çalıştırılır. Numune vanasına bakılarak istenilen viskoziteye getirilir. Daha sonra pompa sayesinde işi biten ürün sterilizatöre sevk edilir.

TASARIM KRİTERLERİ
• Ürün içindeki meyveleri parçalamadan karıştıran özel karıştırıcı
• Ürünün homojen karışabilmesi için yatay tip kazan
• Yüksek vakum
• Ürünün yapısını bozmayan ısıtma sistemi
• Kolay temizlenebilir
• Sağlam konstrüksiyon
• Tamamen AISI 304 paslanmaz çelikten imal edilir
• Kuvvetli emiş güçlü vakum pompası
• Çalışma kolaylığı ve emniyeti sağlayan platform

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz ?