SOS STERİLİZATÖRÜ

TEKNELLERR_edited.png

40 yıllık deneyim ...

Size yardıma hazırız.

UYGULAMA
Dondurma, pastacılık ve tatlı sektöründe kullanılan meyve soslarının yapısını bozmadan yüksek sıcaklıkta sterilize ederek ürünün son kullanma tarihini uzatmaktadır.

NASIL ÇALIŞIR
Sos tanklarında işlenmiş ürünü, özel pompa sayesinde alarak sterilizatöre sevk etmektedir. Sterilizatör, ürünün yapısını bozmadan, kademeli bir şekilde sterilize sıcaklığına çıkartarak, dolum sıcaklığına soğutmaktadır. Isıtma işlemini gerçekleştiren eşanjörler sıyırıcılı tip olup, ürünün yüzeye yapışmasını engellemektedir.

TASARIM KRİTERLERİ
• Özel tip sıyırıcılı eşanjörler
• Ürünü bozmadan boşaltabilen çift helezonlu pompalar
• Otomatik PLC kontrollü sistem
• Şase üstüne kurulu kompakt bir sistem
• Kolay bakım ve otomatik CIP sistemine uyumlu
• Tüm vanalar otomatik, kontrolü kolay
• Uzun ömürlü çalışma
• Ürünün yapısını bozmadan ısıtma
• Eşanjörler AISI 316 kalite paslanmaz çelikten imal, diğer aksamlar 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz ?