SOĞUTMA/SALAMURA HAVUZU

TEKNELLERR_edited.png

40 yıllık deneyim ...

Size yardıma hazırız.

UYGULAMA
Blok mozzarella peynirlerinin su içerisinde soğutulduğu havuzdur.

NASIL ÇALIŞIR
Otomatik kalıplama ve ön soğutma makinesinde porsiyonlanan mozzarella kalıpları havuza dökülmektedir. Havuz içinde 4 C° suda, suyun akışı ile ilerlemektedir bu sırada peynirin yapısı bozulmadan belli sertliğe kadar soğutulmaktadır. Havuzun sonunda eğimli konveyör bant bulunmaktadır. Buraya gelen ürünleri konveyör bant, havuzdan dışarı çıkarmaktadır.

TASARIM KRİTERLERİ
• Soğutma eşanjörlü
• Komple kapaklı
• Konveyör bantlı
• Kapasiteye uygun boyutlarda üretilmekte
• Yüksek debili pompa
• Tuzlama sistemi
• Filtre sistemi
• CIP sistemi ile temizlemeye uygun
• Ayarlanabilir ayaklı
•makine ürünle temas eden yüzeyler AISI 316 kalite diğer aksamlar AISI 304 kalite malzemeden imal edilmiştir

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz ?