top of page

PREMIKS KAZANI

TEKNELLERR_edited.png

40 yıllık deneyim ...

Size yardıma hazırız.

UYGULAMA
Reçel vakum öncesi, meyve şeker karışımının ve ısıtma işleminin yapıldığı ön hazırlama tankıdır.

NASIL ÇALIŞIR
Reçel vakum öncesi işlenecek meyveler tanka doldurulur. Karıştırıcı çalıştırılır. İstenilen miktarda şeker ilavesi yapılır. Isıtma vanası açılır. Belli sıcaklıkta ısıtılarak karıştırma işlemi yapılır. Bu işlemler tamamlandıktan sonra reçel vakum tankı ürünü vakum yoluyla emerek alır.

TASARIM KRİTERLERİ
• Basınca dayanıklı ısıtma ceketi
• Ürünün yapısına zarar vermeyen hassas karışım sistemi
• Dijital ısı göstergeli
• Ürünü kolay boşaltabilmek için yarım açılır kapak
• Tamamen AISI 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz ?

bottom of page