MEYVELİ YOĞURT TANKI

TEKNELLERR_edited.png

40 yıllık deneyim ...

Size yardıma hazırız.

UYGULAMA
Meyve aroması katılmadan önce yoğurdun inkübe edildiği tanktır.

NASIL ÇALIŞIR
Pastörize edilmiş süt, meyveli yoğurt tankına gelir. Tankta maya katılıp karıştırılır ve beklemeye alınır. Maya süreci bittikten sonra karıştırıcı çalıştırılır. Cidara soğutma suyu verilip bir miktar soğutulacak statik miksere verilir. Statik mikser sistemde yok ise meyveli tankın içerisine meyve püresi katılarak karıştırılabilir.

TASARIM KRİTERLERİ
• Hassas karıştırıcı
• Dijital kontrol
• Isıtma - soğutma ceketi
• CIP sistemi ile temizlenebilir
• Menhol kapaklı
• Ayarlanabilir ayaklar
• Komple AISI 304 paslanmaz çelikten imal

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz ?