KURU HAŞLAMA MOZARELLA ÜNİTESİ

TEKNELLERR_edited.png

40 yıllık deneyim ...

Size yardıma hazırız.

Sistem buharlı haşlama kullanılarak peynir üretimi yapılmaktadır. Haşlama makinesinde çıkan ürün aktarma makinesine boşaltılmaktadır. Aktarma makinesi de ürünü kullanılmak istenen şekil verme makinesine sevk etmektedir. Şekil verme makinesini helezonlar ürünü ileriye doğru basmaktadır. Makinenin önünde bağlı olan döner tambura gelen peynirler tamburun üzerindeki şekli alarak tamburun dönmesiyle birlikte boşalmaktadır. Boşalan ürünler makinenin altında bulunan su havuzuna düşmektedir . Burada soğuyan ürünler ise soğuduktan sonra havuzun içerisinden alınmaktadır. Sistem PLC ve dijital kontrollüdür. Motorlar hız kontrol ünitelidir. Ürün hazneleri ısıtmalıdır. Ürün soğutma havuzları eşanjörlüdür. Standart seri hijyenik üretim yapılmaktadır.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz ?